Veiligheidsafscherming is een belangrijk aspect bij het werken met metaalbewerkingsmachines en kan ernstige arbeidsongevallen voorkomen.

Bij Vamatec bieden wij veiligheidskappen van het merk MW-Tech aan, geschikt voor verschillende soorten machines zoals draaibanken, freesbanken, slijpmachines, boormachines, zaagmachines en meer. Daarnaast bieden wij ook lichtschermen aan voor het beveiligen van inloopzones.

De juiste keuze

Door te kiezen voor veiligheidsafscherming van MW-Tech, kies je voor werken in een veilige omgeving. Onze veiligheidskappen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de geldende machinerichtlijnen. Bovendien dragen ze het CE-kenmerk en worden ze geleverd met een CE-certificaat.

Onze veiligheidskappen zijn voorzien van dikwandige policarbonaten schermen en microschakelaars. Hierdoor wordt de bediener beschermd tegen direct contact met de draaiende delen, spanen en eventueel wegspatttend koelmiddel. Het aanbrengen van veiligheidsafscherming op jouw machines is dus van groot belang om arbeidsongevallen te voorkomen.

Bij Vamatec beschikken wij over een competente technische dienst die de veiligheidsafscherming correct en conform kan installeren. Hierdoor kan je ervan op aan dat jouw machinepark voldoet aan de geldende machinerichtlijnen en de veiligheid van jou en jouw werknemers gegarandeerd is.

Investeer in veiligheid

Investeren in veiligheid is een absolute must. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat. Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het beveiligen van jouw machines en het voorkomen van arbeidsongevallen.

Wacht niet langer en zorg voor de veiligheid van jou en jouw werknemers!