GPPH smart lastafels

Ontdek de voordelige GPPH SMART-lijn van lastafels, speciaal ontworpen voor gebruikers die robuuste en functionele oplossingen nodig hebben, maar geen behoefte hebben aan de geavanceerde functies van professionele lastafels.

De GPPH SMART is de ideale mix van kwaliteit en betaalbaarheid, perfect afgestemd op de behoeften van zowel de professional als de betere hobbyist. 
 

GPPH SMART: specificaties lastafels

Het SMART-assortiment omvat 2 lijnen:

  • Lastafels met een 15mm dikke bovenkant
  • Lastafels met een 12mm dikke bovenkant.

Voor zowel de tafels van 15 als 12mm dikte zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar:

  • Poten of wielen: de lastafels zijn verkrijgbaar met vaste poten of wielen.
  • Afmetingen: 1500x1000, 1500x1480, 2000x1000, 2400x1200, 3000x1480*
  • Gatsystemen: diameter 16 of 28 
     
* Tafel 3000x1480 mm bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde tafels met een afmeting van 1500x1480.

Verschillen met traditionele GPPH-lastafels

In tegenstelling tot de traditionele GPPH tafels, die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest geavanceerde toepassingen, richt GPPH SMART zich op basisfunctionaliteit en gebruiksgemak. GPPH professionele tafels bieden grotere duurzaamheid en geavanceerde configuratiemogelijkheden die nodig zijn in intensieve industriële omgevingen.

Daarnaast hebben traditionele GPPH lastafels een dichtere tafelbladribben en een andere beenbevestiging. Ze verschillen ook in het profiel van het beendesign en de gaten in de tafelzijplaten - traditionele tafels hebben 3 rijen gaten, terwijl de GPPH SMART-lijn er 2 heeft.
 

GPPH SMART gereedschapskits voor lastafels

Om je snel op weg te helpen met je lasertafel, bieden we ook GPPH SMART lasertafel gereedschapskits aan. Deze kits zijn ontworpen voor eenvoudige en platte structuren.
Naast de basiskits hebben we ook uitgebreide gereedschapssets beschikbaar in onze standaardcollectie, met sets van 146, 96, 60 of 28 items.

De standaard gereedschapssets bevatten daarnaast ruimtelijke gereedschappen, meer soorten klemmen, verlengstukken, mobiele schappen voor verlengstukken en gereedschapswagens.

Ontdek de GPPH SMART-lijn en ervaar hoe deze betaalbare lasertafels en gereedschapskits je werk eenvoudiger en efficiënter kunnen maken.

Interesse in een GPPH-SMART lastafel?

Wil je meer te weten komen over de nieuwe lijn met SMART-lastafels van GPPH?
Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust langs in onze showroom !

Download cataloog   Ik wil meer info