Bandzaagspecialist Vamatec

Maak kennis met Jurgen, jouw nieuwe bandzaagspecialist !

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Vamatec vanaf nu over een eigen (interne) bandzaagspecialist beschikt: Jurgen Van Thuyne.

Sinds vorig jaar verdeelt Lenox enkel bandzagen vanuit de VS en hebben ze geen actieve medewerkers meer binnen de EU. Daarom vonden we het essentieel om het Vamatec team te versterken met onze eigen, interne bandzaagspecialist die bovendien niet gebonden is aan 1 merk.

Jurgen helpt onze klanten bij het bereiken van de laagste kost per zaagsnede door hun zaagproces volledig te optimaliseren.

Wie is Jurgen Van Thuyne?

Jurgen begon in 2015 bij Vamatec als lasser van bandzagen en groeide door tot verantwoordelijke van ons lascentrum. Bovendien zorgt Jurgen voor de installatie van nieuwe bandzaagmachines en geeft hij de nodige opleidingen aan operatoren.

Jurgen heeft recent ook gespecialiseerde trainingen doorlopen bij de productspecialisten van onze leveranciers Wikus, Lenox en InterSaw.

Als bandzaagspecialist is Jurgen niet aan één merk gebonden, en zal hij steeds de beste keuze voor jouw zaagtoepassing aanbevelen.

Samen met Jurgen je zaagkosten blijvend verlagen?

Een blijvende meerwaarde creëren doe je niet door enkel korting te geven maar wél door elk zaagproces doordacht te optimaliseren. Zo kan je zaagkosten permanent en systematisch verlagen !


Ook je zaagkosten blijvend verlagen? De kwaliteit van onze bandzagen ontdekken? Maak een afspraak met Jurgen !*

Maak een afspraak met Jurgen voor een test !

Maak een afspraak met Jurgen en ontdek hoeveel jouw zaagkosten kunnen dalen !

Contacteer Jurgen

* Enkel voor zaagbanden vanaf 34mm en hoger