YG-1 X-Drill

YG-1 heeft de uitbreiding aangekondigd van het assortiment houders voor zijn 4-hoek wisselplaatboor, de X-Drill. Zo wil YG-1 reageren op de vraag van de klant. Deze verbetering heeft tot doel een breder bewerkingsbereik en een uitgebreidere klantenselectie te bieden.

 
X-Drill houders

De X-Drill-houders zijn voorzien van een gedraaid intern koelkanaalontwerp en een geoptimaliseerde oppervlaktebehandelingstechnologie. Dit zorgt voor een stabiele bewerkingslevensduur en nauwkeurige bewerkingsafmetingen. Voor metrische maten is het bereik vergroot tot 14,5 mm-28,5 mm. 

  1. Gedraaide koelkanalen: Brede spaangroeven voor verbeterde spaanafvoer + Versterkte houderstijfheid met een grotere kernbreedte
     
  2. Oppervlaktebehandeling: Verbeterde spaanafvoercapaciteit
     
  3. Hoge hardheid en geoptimaliseerde materiaalaanpassing: Verbeterde duurzaamheid van de boorlichaam
     
  4. Versterkte pocket: Stabiel snijden met sterke klemming
     

X-Drill wisselplaten

De X-Drill-wisselplaten zijn ontworpen met golfvormige snijkanten waardoor alle vier de hoeken zonder interferentie kunnen worden gebruikt. Met name de identieke interne en externe geometrie van de wisselplaten maakt het gebruik van beide zijden mogelijk, wat een optimale gereedschapsefficiëntie en kosteneffectiviteit biedt. Het unieke spaanbrekerontwerp van de X-Drill wisselplaten zorgt voor een soepele spaanafvoer en een hoge productiviteit dankzij een optimale snijkantopstelling.

  1. Golfvormige snijkant: Benut alle vier hoeken effectief
     
  2. Optimale spaankbreaker: Verbeterde spaanafvoercapaciteit
     
  3. Wigvormige dubbelzijdige structuur: Versterkte klemmingskracht
    Identieke vorm voor centrale/perifere inserts: Kostenbesparende gereedschappen
     
  4. Optimale snijkantopstelling: Verbeterde bewerkingsprestaties

 

YG713 grade voor X-Drill 

De nieuwe soort YG713 is zorgvuldig ontwikkeld om de prestaties van de X-Drill te optimaliseren en een stabielere standtijd te bieden dan conventionele soorten. De PVD-coatingtechnologie, die speciale elementen omvat, verbetert de hitte- en slijtvastheid, waardoor het geschikt is voor algemene bewerking in verschillende werkmaterialen.
 

Interesse in YG-1 X-Drill?

Wil je meer te weten komen over het nieuwe YG-1 X-Drill assortiment?
Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust langs in onze showroom !

Download cataloog   Ik wil meer info