Onze missie

Vamatec wil het productieproces van zijn klanten optimaliseren door het aanbieden van geschikte kwaliteitsproducten in combinatie met technische ondersteuning.

Onze waarden

Onze waarden drijven onze acties

1. Eerlijkheid

Eerlijkheid creëert een lange-termijn relatie met onze klanten.
Een open communicatie tussen de medewerkers zorgt voor een betere team-geest en een aangenamere werkomgeving

2. Kwaliteit

We beloven alleen wat we kunnen realiseren en realiseren wat we beloven. We streven niet enkel naar kwaliteit door het aanbieden van topproducten, maar ook in onze manier van samenwerken. De prestaties die iedere schakel van ons team levert, spruit voort uit een passie voor kwaliteit.

3. Verantwoordelijkheid

Iedereen binnen de organisatie is betrokken en bevoegd om ondernemend te zijn. Elk heeft eigen verantwoordelijkheden en kan beslissingen op zijn niveau nemen die zinvol zijn voor de klant en het bedrijf.

4. Flexibiliteit.

De markt verandert voortdurend. Dit creëert de noodzaak om alert te blijven en tijdig de noodzakelijke bijsturingen te maken. Flexibiliteit en snel reageren zijn troeven die onze concurrentiekracht verzekeren.

5. Samenwerken

Er wordt collectief samengewerkt voor het behalen van onze doelstellingen. Dit zorgt voor toewijding, verantwoordelijkheid, initiatief en loyaliteit.